Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Servicetekniker till JWH Styr & Ventilation

FöretagsinformationJWH arbetar med styr- och övervakning, luftbehandling, VVS samt kyl/värmepumpar. Med över 25 år i branschen har JWH Styr & Ventilation AB en bred kompetens inom sitt verksamhetsområde. Unikt är att de tar ett helhetsansvar för alla sina installationer; allt från projektering och utförande till eftermarknaden med service, underhåll, optimering och uppföljning. JWH riktar sig främst till förvaltningsbolag, kommuner och byggföretag.JWH arbetar med ledorden miljömedvetenhet och energieffektivitet. De har sina befintliga lokaler på Metallvägen i Mölnlycke men kommer inom kort att flytta verksamheten till nybyggda, miljösmarta och fräcka lokaler alldeles bredvid. Hos JWH är det viktigt att alla trivs och har det kul tillsammans! Det arbetas aktivt för att alla ska trivas och det anordnas allt från AW till olika sportaktiviteter, resor och mässor.Nu söker JWH Styr & Ventilation AB en erfaren ventilation/servicetekniker som vill kliva in i en roll som ansvarig för serviceavdelningen. Du som har rätt kompetens och inställning, du som vill vara med och bidra till en spännande tillväxtresa; tag chansen och sök denna tjänst!TjänstebeskrivningHär erbjuds du en miljö att utvecklas och trivas i. Tjänsten innebär ett självständigt och engagerande arbete med varierande uppgifter där du har goda möjligheter att både påverka och utveckla. Som servicetekniker på JWH kommer du att arbeta med allt från driftsättning, injustering, inkoppling, felsökning och service.KvalifikationerVi söker dig som har relevant utbildning och flerårig erfarenhet från yrket. Som person är du en utåtriktad och har god förmåga att samarbeta samt att skapa goda relationer. Du är en driven person med framåtanda och har liksom oss ett stort tekniskt intresse med fokus på att hjälpa kunden och gärna vill skapa ett mervärde. Du är yrkesstolt och utför ditt arbete noggrant med god kvalitet.KravRelevant utbildning och erfarenhet. Du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort.

Kontaktperson(er)

Veronica Olsson

veronica.olsson@premier.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

30 August 2018

Sök jobbet

Till toppen