Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Söker du jobb? För vi letar efter dig!

FöretagsinformationPremier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branschervilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.TjänstebeskrivningVi på Premier saktar aldrig ner och växer hela tiden så det knakar! Vi söker dig som vill bli en del utav vårt team och växa tillsammans med vår verksamhet.Vi vill vidga dina vyer och erbjuda dig ett omväxlande arbete oavsett om du vill jobba inom lager eller administration. Våra kunder efterfrågar fler duktiga Premierare som kan börja arbeta ute hos dem och vi vill komma i kontakt med dig som söker jobb! Oavsett om du söker lager, logistik, administration, ekonomi, försäljning eller många andra tjänster så är du varmt välkommen att bifoga ditt CV samt personliga brev genom att ansöka i denna annons. Så hoppas vi på att få träffa dig och ha något bra jobb att erbjuda just dig!KvalifikationerI vårt team älskar vi glada och positiva människor, energifulla och härliga kollegor funkar fantastiskt bra hos oss! Har du en god attityd, är duktig inom ditt område och vill testa annat? Sök dig till oss! Meriterande är om du har truckkort men inget krav.Vi söker dig! Varmt välkommen med din ansökan!KravB-körkort & tillgång till bil

Kontaktperson(er)

Rebecca Selberg

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Trollhättan

Publiceringsdatum

19 June 2018

Sök jobbet

Till toppen