Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Pressoperatör

FöretagsinformationPremier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vår affärsidé har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetarnas förväntningar. Vi har sedan länge tillbaka erbjudit våra kunder flexibla rekryteringslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Premier specialiserar sig på att hitta och rekrytera rätt person till rätt tjänst. För att lyckas behöver vi förstå ditt företags verksamhet, kultur och värderingar. När du som kandidat söker en tjänst via oss kan du förvänta dig att processen hanteras professionellt med hög sekretess. Vi baserar naturligtvis vårt urval på den kompetens vår kund efterfrågar men vi ser det som lika viktigt att mjuka värden såsom värderingar med mera matchar med kundens värdegrund.TjänstebeskrivningVår kund söker nu en erfaren pressoperatör med placering i Ulricehamn.Du ska ha en bakgrund med flera års erfarenhet som pressoperatör inom hydraulpressning med pressverktyg, där riggning, ställning och verktygsjustering ingår.Du är en lagspelare som är öppen och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning.Du är ansvarsfull samt kvalitetsmedveten.Kunden använder sig av Monitor för planering och kunskaper i det är meriterande, men inget krav.Urvalet kommer att ske löpande så tillsättning kanske innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att söka. Tjänsterna innebär 2-skiftKvalifikationer- Utbildning inom verkstad/industri eller liknande kompetens- Flera års erfarenhet som pressoperatör- Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift- Strukturerad och serviceinriktad- Truck och traverskort är meriterandeKrav- Utbildning inom verkstad/industri eller liknande kompetens- Flera års erfarenhet som pressoperatör

Kontaktperson(er)

Farzad Rouzi

farzad.rouzi@premier.se

0707858401

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Borås

Publiceringsdatum

28 May 2018

Sök jobbet

Till toppen