Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

2D/3D Laser operatör

FöretagsinformationPremier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.TjänstebeskrivningVår kund söker nu personer inom 3D och 2D pressoperatör med placering i Ulricehamn.Du kommer att arbeta i hydraulpress med pressverktyg där riggning, ställ och verktygsjusteringar ingår. Vår kund arbetar inom en bransch med korta ledtider och snabba omtag.Du är en lagspelare som är öppen och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning.Du är ansvarsfull samt kvalitetsmedveten.Urvalet kommer att ske löpande så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att söka. Tjänsterna innebär 2-skiftKvalifikationer- Du har relevant utbildning och framförallt ett genuint intresse för verkstad / industri. - Vi ser gärna att du har erfarenhet som pressoperatör med pressverktyg.- Om du har truck och-eller traverskort är det meriterande- Strukturerad och serviceinriktad- Positiv inställningKravKörkort samt tillgång till egen bil.Truckkort

Kontaktperson(er)

Farzad Rouzi

farzad.rouzi@premier.se

0707858401

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Borås

Publiceringsdatum

28 May 2018

Sök jobbet

Till toppen