Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Revisor/Revisorsassistent

FöretagsinformationHaga Ekonomi är en väletablerad redovisnings- och revisionsbyrå som utför kvalificerade tjänster inom revision, redovisning och rådgivning till främst små och medelstora ägarledda företag i Skaraborg. Vi är tolv anställda och har kontor i Lidköping och Skövde. Läs mer på www haga-ekonomi.seTjänstebeskrivningVi erbjuder en trevlig arbetsplats, kontinuerlig vidareutbildning och obegränsade utvecklingsmöjligheter. Som revisior/revisorsassistent arbetar du med varierande och egna uppdrag. Tjänsten innefattar revision och konsultationer hos våra kunder som är främst små och medelstora ägarledda företag inom många olika branscher. Eftersom kundkontakt är en stor del av vårt arbete är det viktigt att du är positiv, utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter. Du utgår huvudsakligen från vårt kontor i Lidköping.KvalifikationerVi söker dig som är kvalificerad revisor eller revisorsassistent. Du har en högskoleutbildning inom ekonomi och några års erfarenhet från arbete på revisionsbyrå. Som person är du förtroendeingivande, positiv och kommunicerar tydligt. Arbetet kräver att du är analytisk och noggrann. Du är nyfiken och gillar att utvecklas i ditt yrke. Då arbete ibland utförs hos kund behöver du ha B-körkort och tillgång till bil.KravRelevant högskoleutbildning inom ekonomiErfarenhet av arbete på revisionsbyråB-körkort och tillgång till bilAnalytisk, ansvarsfull, driven med god samarbetsförmågaFlytande svenska i tal och skriftFör mer information kontakta Lena Hörnell på Haga Ekonomi, 0510-865 33 eller lena@haga-ekonomi.seAnsökI denna rekrytering samarbetar vi med Premier som arbetar med löpande urval. Låter det intressant? Sök tjänsten snarast, senast 19 oktober 2018

Kontaktperson(er)

Stefan Larsson

stefan.larsson@premier.se

0725-133900

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Lidköping

Publiceringsdatum

26 September 2018

Sök jobbet

Till toppen