Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Redovisningsassistent

FöretagsinformationHaga Ekonomi är en väletablerad redovisnings- och revisionsbyrå som utför kvalificerade tjänster inom revision, redovisning och rådgivning till främst små och medelstora ägarledda företag i Skaraborg. Vi är tolv anställda och har kontor i Lidköping och Skövde. Läs mer på www haga-ekonomi.seTjänstebeskrivningDu är stationerad i Lidköping och har en stöttande funktion för våra auktoriserade redovisningskonsulter. Dina arbetsuppgifter är löpande bokföring, reskontra, registrering av in- och utbetalningar, avstämningar av konton, moms- och skattedeklarationer mm. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter.KvalifikationerVi söker dig som har en ekonomisk utbildning på lägst gymnasial nivå och gärna med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du gillar redovisning, är nyfiken och vill utvecklas inom området. Eftersom kundkontakt ingår i arbetet är det viktigt att du är positiv, utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter. Som person arbetar du systematiskt och är duktig på att få saker gjort med hög kvalitét. Du har lätt för att samarbeta och sprider glädje på din arbetsplats.KravEkonomisk utbildning på minst gymnasial nivåGärna erfarenhet av liknande arbetsuppgifterAmbitiös och positivFlytande svenska i tal och skriftFör mer information kontakta Lena Hörnell på Haga Ekonomi, 0510-865 33 eller lena@haga-ekonomi.seAnsökI denna rekrytering samarbetar vi med Premier som arbetar med löpande urval. Låter det intressant? Sök tjänsten snarast, senast 19 oktober 2018

Kontaktperson(er)

Stefan Larsson

stefan.larsson@premier.se

0725-133900

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Lidköping

Publiceringsdatum

26 September 2018

Sök jobbet

Till toppen