Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Verkstadsmekaniker sökes!

FöretagsinformationPremier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.TjänstebeskrivningTill vår kund söker vi nu en verkstadsmekaniker.Tycker du om att träffa människor och gillar att ge bra service? Framtidens verkstad kännetecknas av moderna miljöer och ett utpräglat servicetänk. Det handlar inte längre om att bara ta hand om bilen, utan även om att ge kunden bästa tänkbara service. Vi värdesätter att du som person har social kompetens, är ansvarstagande, initiativrik och noggrann. Du är en kompetent mekaniker och erfarenhet av kundkontakt är meriterande. Du ser möjligheter snarare än problem och får med andra ord saker gjorda. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att självständigt reparera och ge service till våra kunder och deras bilar. I det dagliga jobbet ingår kundkontakt, göra tidsbokningar, ställa diagnoser på bilar samt fakturering.Du planerar och strukturerar din dag själv med hjälp av coach och bidrar till att dina kunder är 100% nöjda.KvalifikationerVi söker dig som mekat med din cykel som barn, dig som inte riktigt kunde låta bli att skruva ner din första bil för att sedan bygga upp den igen. Du har gått fordonsteknisk linje, kanske har jobbat några år, men känner nu du vill ingå i ett glatt team och få utvecklas mer inom ditt område. Tjänsten är en tillsvidareanställning.Är du den vi söker, skicka in din ansökan redan idag, då vi kommer intervjua löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.KravKörkort är ett krav och även en utbildning i fordonsteknik.

Kontaktperson(er)

Farzad Rouzi

farzad.rouzi@premier.se

0707858401

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Borås

Publiceringsdatum

23 September 2018

Sök jobbet

Till toppen