Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Vill du jobba med Telias kundtjänst eller support, ta chansen nu!

FöretagsinformationPremier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.TjänstebeskrivningDu arbetar i ett öppet kontorslandskap i ljusa lokaler tillsammans med fantastiska kollegor. Vår kund arbetar med att utveckla deras uppdragsgivares kundrelationer och vi delar Telias mål att alltid erbjuda en kundupplevelse i världsklass. Varje dag möter vi Telias kunder som vill ha nya telefoner, TV-abonnemang, bredbandslösningar, eller få svar på frågor gällande sina abonnemang.För att du ska lyckas får du en grundutbildning som innehåller kunskap om Telias verktyg och tjänster samt deras dialogstrategi som är baserad på beteendevetenskap. Givetvis får man betalt från dag 1 på utbildningen.Du får möjlighet att bidra till utveckling, och arbeta med ständiga förbättringar samt möjlighet att växa inom företaget. Hos oss ligger din framtid i dina händer, vi ger dig chanser att utvecklas med interna utbildningar och inom din roll som kundrådgivare. Du bestämmer själv din framtid!Tjänsten som kundtjänstmedarbetare är en tillsvidareanställning med en provanställning på 6 månader. Stora möjligheter till anställning hos kund efter provanställning.KvalifikationerGymnasiekompetens och kan arbeta heltid. Du skall behärska svenska och engelska i tal och skrift, och det är ett plus om du har ytterligare språk.Att du har en hög arbetsmoral och tycker om att arbeta i högt tempo ser vi som en självklarhet. Har någon tidigare erfarenhet från kundservice så är det ett stort plus givetvis men inte ett krav.Om du vill tillhöra ett bra gäng, vänta inte med att söka tjänsten.KravGymnasiekompetens och kan arbeta heltid.

Kontaktperson(er)

Farzad Rouzi

farzad.rouzi@premier.se

0707858401

Andréas Edlund

andreas.edlund@premier.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Borås

Publiceringsdatum

08 January 2019

Sök jobbet

Till toppen