Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Ring Fysio söker Leg. Fysioterapeut till Falköping

FöretagsinformationRing Fysio är en idrotts- och rehabmottagning belägen i Falköping. Mottagningen är belägen på en bad- och gymanläggning och drivs idag av Johanna Ring Carlsson. Mottagningen arbetar med skador inom rörelse och stödjeorganen samt förebyggande arbete såsom föreläsningar för företag och idrottsföreningar. Mottagningen har en hög kvalitet och är mycket omtyckt.TjänstebeskrivningDu kommer arbeta med mestadels motionsrelaterade skador men även andra ortopediska och mekaniskt orsakade skador. Du kommer själv sköta betalningar, registrera i journal och journalföring, bokning och avbokning samt sköta telefontider. Du kommer jobba självständigt och planera din egen dag. Tjänsten startar som ett vikariat med start18/3. Det finns goda möjligheter till fortsatt anställning för rätt person. Första veckorna kommer du jobba 50% och from 1 april 100%. KvalifikationerVi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du har ett stort intresse för idrottsmedicin och har du vidareutbildning inom MDT, idrottsmedicin och/eller OMT så är det meriterande. Vi söker dig som är självgående, ansvarstagande och ordningsam. Som person är du service minded, har lätt för att möta människor och du sätter kunden i fokus. Vad erbjuder vi dig?Vi erbjuder ett roligt och stimulerande arbete. Du får ta stort ansvar och arbeta självständigt. Viss flexibilitet finns i arbetstiderna, du får lägga upp din dag som det passar dig för att få arbetet att löpa på så bra som möjligt. Du har även tillgång till gym och bad. Låter det intressant? Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Stefan Larsson tel. 072–5133900. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 6 Februari. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!Om PremierPremier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Kontaktperson(er)

Stefan Larsson

stefan.larsson@premier.se

0725-133900

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Vikariat

Tjänstgöringsort

Falköping

Publiceringsdatum

09 January 2019

Sök jobbet

Till toppen