Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Vi söker CNC-operatör

FöretagsinformationPremier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. TjänstebeskrivningVi söker nu 1 st CNC-operatör som vill arbeta ute hos en av våra kunder.Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta i tillverkningsindustrin (metallindustrin) som CNC-operatör.Arbetet blir förmodligen förlagt som 3-skift med start omgående.KvalifikationerSom person är du snabblärd, engagerad och har en positiv inställning till ditt arbete. Du är inte rädd för att ta i där det behövs, har en god social kompetens och är duktig på att samarbeta.Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. Ett stort plus är om du även innehar ett truckkort.Har du utbildning som CNC-operatör och arbetserfarenhet med programmering? Tveka då inte på att skicka in din ansökan till oss!Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsdatumet är slut, därför är det viktigt att du skickar in din ansökan till oss så fort som möjligt. www.premier.seKravB-körkortTillgång till bil

Kontaktperson(er)

Johan Hallberg

johan.hallberg@premier.se

070-7858404

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Vänersborg

Publiceringsdatum

23 January 2019

Sök jobbet

Till toppen