Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Maskinförmedlare till Swerock

FöretagsinformationSwerock är en av Nordens största leverantörer av material och tjänster till bygg- och anläggningsbranschen. Vi erbjuder tjänster inom betong, grus och bergkross, transporter och entreprenadmaskiner samt miljötjänster så som återvinning och marksanering. Med gedigen kunskap, personligt engagemang och lokal närvaro gör vi byggandet lite enklare. Omsättningen är drygt 5 miljarder kronor och antalet anställda är cirka 1000. Swerock är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.TjänstebeskrivningTill vårt verksamhetsområde Transport & Maskin söker vi en driven och engagerad Maskinförmedlare. Med över 50 års erfarenhet är vi en av Sveriges största leverantörer av maskintjänster till entreprenadprojekt.Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. Placeringsort: Göteborg alt UddevallaSom maskinförmedlare står du i daglig kontakt med arbetsledning och maskinägare.Du förmedlar vår moderna maskinpark inkl förare och möjliggör en flexibel och kostnadseffektiv helhetslösning utifrån vår kunds behov.Som maskinförmedlare hos oss fungerar du som den trygga länken mellan vår organisation och beställare som kan vara stora byggbolag men även privatpersoner.Du koordinerar alla uppdrag, styr våra fordon och ser till så att processen blir smidig och effektiv.KvalifikationerSom person är du driven engagerad samt affärsmässig , du är också social och utåtriktad och trivs i en fri roll där du är mycket ute hos kund.Din yrkesmässiga bakgrund kan vara inom bygg och anläggningsbranschen där du kanske arbetat som arbetsledare eller maskinförare/maskinägare.Du koordinerar tillsammans med dina kolleger ca 200 maskiner därför är ordning och reda samt noggrannhet och struktur något som är självklart för dig.Vi erbjuderI Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? Välkommen med din ansökan!Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen tel 0707-858647. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2019-03-03.I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag !.Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!KravDatavana.Branscherfarenhet.Svenska i tal och skrift.B körkort.

Kontaktperson(er)

Anders Kristiansen

anders.kristiansen@premier.se

0707858647

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

05 February 2019

Sök jobbet

Till toppen