Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Kellfri söker Exportsäljare till Skara

FöretagsinformationKellfri utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter till kunder som driver småskaligt lant- och skogsbruk i norden samt strategiskt utvalda marknader. Kellfri grundades 1952 och har sitt huvudkontor i Skara. Sammanlagt finns i bolaget 60 medarbetare som tillsammans omsätter omkring 220 miljoner kr. Sedan 2010 är Kellfri en del av den börsnoterade industrikoncernen Volati med total omsättning på ca. 6,7 miljarder kr och ca. 2200 anställda i 16 länder.TjänstebeskrivningÄr du driven och tävlingsinriktad? Drivs du av att bygga relationer? Då kan vi ha jobbet för dig. Kellfri söker en Exportsäljare med placering i Skara.Som exportsäljare kommer du arbeta mot våra befintliga återförsäljare men också med bearbetning av nya återförsäljare i både Sverige och Europa. Du kommer också planera och deltaga på mässor samt ha kontakt och sköta försäljning till återförsäljare via mail och telefon.Du ingår i vårt exportteam och rapporterar till exportchefen. Resor förekommer i tjänsten. KvalifikationerVi söker dig som är driven, målmedveten och strukturerad. Du är en lagspelare och samarbetar gärna med dina kollegor. Att bygga nätverk och skapa långsiktiga relationer är något du brinner för. Som person är du öppen, affärsmässig, har god social kompetens och en tydlig kommunikation. För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha tidigare erfarenhet av uppsökande- och innesälj. Du pratar flytande engelska, kan du även tyska är det meriterande. Körkort är ett krav.Vad erbjuder vi dig?Hos oss på Kellfri finns det goda möjligheter till utveckling och att växa i tjänsten. Som exportsäljare får du själv driva och påverka våra exportmarknader, givetvis med support. Kellfri är ett flexibelt och lösningsorienterat företag och vi har korta beslutsvägar från idé till handling.Låter det intressant? Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Stefan Larsson tel 072-5133900. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 6 Mars. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!Om PremierPremier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Kontaktperson(er)

Stefan Larsson

stefan.larsson@premier.se

0725-133900

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Skara

Publiceringsdatum

05 February 2019

Sök jobbet

Till toppen