Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Platsansvarig Kyltekniker

FöretagsinformationHk Kyla & Klimat AB startades 1984 av den föregående ägaren Henning Kongstad, han har genom åren byggt upp ett starkt varumärke genom väl utförda projekt, detta har resulterat i många nöjda kunder utmed Bohus kusten. HK Kyla & Klimat AB förvärvades 2018 av Effektbolagen och i och med detta fick bolaget tillgång till ytterligare två tjänsteområden att erbjuda sina kunder, ventilation och styr. Hk kyla gör allt från små installationer hos privatpersoner till stora industriprojekt och alltid med kunden i fokus.TjänstebeskrivningVILL DU UTVECKLAS? Har du blivit lovad något av din chef som inte har uppfyllts? Börjar du tröttna? HK Kyla & Klimat AB kommer under 2019 att utveckla vår verksamhet i Bohuslän och söker därför en Platsansvarig Kyltekniker.Ditt uppdrag blir att tillsammans med dina kolleger bibehålla våra befintliga kunder och vårt goda rykte kring kvalite på utfört arbete.Du kommer att få vara starkt delaktig i vår utveckling som innebär en förändrad organisation detta i form av nya medarbetare samt expansion i form av nya kunder.Tjänsten innebär bla.• Upprätthålla och utveckla nuvarande kundrelationer samt etablera nya• Ansvara för att arbetet bedrivs enl. gällande kvalitets- och miljöanvisningar• Leda och fördela arbetet samt utveckla olika projekt• Se till att projektens ekonomiska och verksamhetsmässiga resultat uppnås• Ansvara för kvalitet på levererad tjänst till kunden• Installation, reparation och service av små och medelstora kylanläggningarKvalifikationer• Kylutbildning• Servicekänsla och engagemang för arbetet• Bra administrativ kompetens och god organisatorisk förmåga, planera, samordna, följa upp• Du kommer att åka på egna uppdrag så du är självgående och ansvarstagande• Godkänt kylcertifikat/certifierad montör• B-körkortVår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen tel 0707-858647. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2019-03-31.I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag !.Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson(er)

Anders Kristiansen

anders.kristiansen@premier.se

0707858647

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Munkedal

Publiceringsdatum

20 February 2019

Sök jobbet

Till toppen