Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

EBE gruppen söker en ekonomiassistent till huvudkontoret i Göteborg/Torslanda!

FöretagsinformationEBE Gruppen har ca. 120 st medarbetare, som var och en har sin styrka och kompetens. Tillsammans utför vi uppdrag inom skadeservice och torkteknik effektivt och med ett kvalitativt resultat. EBE Gruppen har kontor i Göteborg, Torslanda, Lysekil, Uddevalla, Alingsås och Kungsbacka. Vårt huvudkontor har vi trivsamma lokaler på Kärrlyckegatan i Göteborg. Vi jobbar alltid nära våra kunder - som innefattar försäkringsbolag, byggentreprenörer, fastighetsägare, kommuner och fastighetsförvaltare. Stora som små, alla är välkomna till oss.TjänstebeskrivningVi söker nu en pigg och sifferälskande ekonomiassistent som vill växa tillsammans med oss på EBE Gruppen! Som ekonomiassistent hos oss kommer du arbeta i en stöttande roll på ekonomiavdelningen och du kommer ta dig an ett flertal olika arbetsuppgifter, allt från kundreskontra, löpande bokföring till lönekörningar och analyser. Däremellan svarar du kanske i telefon eller tar emot besökare. Här arbetar du i en familjär och prestigelös miljö!KvalifikationerVi söker dig som är noggrann, strukturerad och effektiv i ditt arbetssätt. Du har relevant utbildning inom ekonomi och vi ser helst att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du arbetat med Visma och/eller Agda ser vi det som meriterande. Att du är positiv och serviceinriktad ser vi som en självklarhet!Vad erbjuder vi dig?Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter då företaget är i en stark expansion under de kommande åren. Låter det intressant? Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Veronica Olsson 0707-858635. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!Om PremierPremier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Kontaktperson(er)

Veronica Olsson

veronica.olsson@premier.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Göteborg

Publiceringsdatum

18 February 2019

Sök jobbet

Till toppen