Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Vi söker semesterersättare!

FöretagsinformationPremier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. TjänstebeskrivningVi på Premier saktar aldrig ner och växer hela tiden så det knakar! Vi söker dig som vill bli en del utav vårt team och växa tillsammans med vår verksamhet. Vi vill vidga dina vyer och erbjuda dig ett omväxlande arbete. Våra kunder efterfrågar fler duktiga Premierare som kan börja arbeta hos dem och vi vill komma i kontakt med dig som söker jobb! Vi söker efter dig som kan tänka sig sommarjobba inom flertalet brancher, bl.a lager och industri. Arbetstiderna hos våra kunder är varierande, allt från dagtid till 5-skift.KvalifikationerÄr du glad och positiv med hög arbetsmoral?Har du kanske tidigare erfarenhet inom industri? Då är det dig vi söker.Meriterande är om du har truckkort, behörighet att köra hjullastare och/eller travers.Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!KravB-körkortTillgång till bil

Kontaktperson(er)

Caroline Kleist

caroline.kleist@premier.se

Nathalie Stenman

nathalie.stenman@premier.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Sommarjobb

Tjänstgöringsort

Trollhättan

Publiceringsdatum

14 February 2019

Sök jobbet

Till toppen