Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Produktionsplanerare till Mustadfors Bruks AB

FöretagsinformationMustad är ett familjeföretag med anor 7 generationer tillbaka och en historia som tar oss mer än 185 år bakåt i tiden, till Govik i Norge. En historia där våra kunder spelar den allra viktigaste rollen. Numera använder hovslagare från hela världen våra produkter i sitt dagliga arbete, med ett viktigt mål: Att sko sina hästar på bästa möjliga sätt.Mustadfors Bruks AB en del av Mustadkoncernen är ett 120-årigt företag som tillverkar hästskosöm i Dals Långed invid Dalslands Kanal. Inom koncernen tillverkas i huvudsak hästskosöm och hästskor, men vi utvecklar och säljer även övriga produkter inom hovvård och hovslageri. Större delen av vår produktion säljs på export till ca 70 länder världen över.På Mustadfors Bruks AB är vi ca 60 anställda och omsätter ca 130 miljoner kronor.TjänstebeskrivningVill du ha ditt framtida jobb i en av Dalslands vackraste miljöer då är kanske tjänsten som produktionsplanerare till Mustadfors Bruks AB i Dals-Långed något för dig.I tjänsten som produktionsplanerare kommer du att ansvara för daglig planering samt optimera produktion och tillverkning utifrån kapacitet och beläggning.Du kommer också i tjänsten som produktionsplanerare att bevaka och omplanera men också mäta och följa upp resultat mot produktion och kund.Vidare innebär tjänsten att du är delaktig och i vissa projekt även ansvarig för förbättringsarbeten gällande processer som rör produktion och leverans.Tjänsten innebär mycket intern och extern kommunikation allt för att säkerställa hög leveransprecision. Vi erbjuder dig att jobba i ett internationellt bolag placerat i en vacker miljö där du tillsammans med dina kolleger gör skillnad för hästägare och hovslagare i nästan 100 länder.Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen. tel 0707-858647. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2019-03-24. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!KvalifikationerGod datavana ex Excel / Dynamics 365.Yrkemässig erfarenhet.Engelska i tal och skrift

Kontaktperson(er)

Anders Kristiansen

anders.kristiansen@premier.se

0707858647

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Bengtsfors

Publiceringsdatum

25 February 2019

Sök jobbet

Till toppen