Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Är du en problemlösande underhållsmekaniker?

FöretagsinformationPremier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställningvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens som gör dig till en mer attraktiv medarbetare.TjänstebeskrivningTill flera utav våra kunder söker vi nu efter mekaniker/underhållsmekaniker.Tjänsterna som mekaniker innefattar förebyggande och felavhjälpande underhåll samt förbättringsarbeten. På dessa uppdrag förekommer olika skiftgångar, Allt ifrån dagtid till 3-skift.KvalifikationerDu som söker har läst industriprogram eller har verkstadsteknisk bakgrund och gärna att du har arbetslivserfarenhet från industriunderhåll. Vi ser gärna att du kan köra travers, att du har truck-kort samt heta arbeten. Erfarenhet av svets eller svarv är meriterande, även kännedom om pneumatik och hydraulik och mekanik.Som person är du arbetsvillig, nyfiken, stresstålig och mycket flexibel då fabriken är i gång 24/7 och om det blir akut fel så är det snabba ryck som gäller för att komma igång med maskinerna igen. Du är kvalitetsmedveten och noggrann. Du är inte rädd för att ta i där det behövs, har en god social kompetens och är duktig på att samarbeta. Vi ser även att du har en bra inställning till det du gör, viljan att lära och är tillgänglig för omgående start. Vi lägger stor vikt vid ditt engagemang och personlighet.Vi arbetar löpande med alla ansökningar så tveka inte på att söka denna tjänst! www.premier.se#brafolkheltenkeltKravKörkort BEgen bil

Kontaktperson(er)

Marianne Johansson

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Trollhättan

Publiceringsdatum

24 February 2019

Sök jobbet

Till toppen