Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Servicetekniker till Skövde

FöretagsinformationPremier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.TjänstebeskrivningTill vår kund i Skövde söker vi nu en servicetekniker.Som servicetekniker kommer du arbeta med installation av hushållsprodukter och tvättstugemaskiner ute hos kund. Du kommer ha kontakt med kunder via telefon och mail. Försäljning av tjänster, reservdelar och tillbehör kommer också att ingå i din tjänst.KvalifikationerVi vill att du som söker har ett stort intresse för teknik och problemlösning. Som vitvaruinstallatör är det viktigt att du är praktiskt lagd samtidigt som du är serviceminded och har kunden i fokus. Det är ett stort plus om du också har butiksvana. Som person är du handlingskraftig, noggrann och flexibel Du är social och van att samarbeta med kollegor. Körkort är ett krav.Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att ringa Jennifer Andersson tel 076-6697470. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson(er)

Jennifer Andersson

jennifer.andersson@premier.se

0766697470

Anställningsomfattning

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Skövde

Publiceringsdatum

28 February 2019

Sök jobbet

Till toppen