Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Svenska Foder söker medarbetare till Kundservice

FöretagsinformationSvenska Foder AB är leverantör av foder och växtodlingsprodukter till lantbruket och cerialieprodukter till livsmedelsbranschen. Verksamheten omfattar foder växtodling, spannmål samt affärsområdet Service där butikskedjan Djur&Natur och Svenska Foder Energi ingår. Svenska Foders huvudriktning är att vara producent och grossist med ett väl utbyggt distributions- och försäljningsnät i nära samarbete med återförsäljare. Vi arbetar i en kundorienterad organisation där närhet till kunden, effektivitet och service är nyckelord. Svenska Foder ägs av DLG-koncernen, som är ett av Europas största lantbruksföretag. DLG-koncernen finns i ett 20-tal länder runt om i världen. Kärnvärdena i koncernen är: Pålitlig, ambitiös och värdeskapande.TjänstebeskrivningGenom Premier söker nu Svenska Foder Kundservicemedarbetare!I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att ansvara för hantering av orders, ta emot inkommande och utgående samtal samt att hålla god servicenivå gentemot våra kunder. Du kommer även att arbeta med posthantering och fakturahantering. Datorn och telefonen är dina främsta arbetsredskap. Det är därför extra viktigt att du känner dig bekväm vid att stora delar av ditt arbete kommer att ske vid dator och över telefon.Du blir anställd hos Premier med kommer att arbeta på kontoret hos Svenska Foder i Lidköping. Arbetet utförs under dagtid.KvalifikationerFör att lyckas i denna roll krävs att du har god datavana. Vi söker dig som är utåtriktad, flexibel, lösningsorienterad och har en mycket väl utvecklad servicekänsla. Vidare är du stresstålig och tar stort ansvar för din uppgift som tycker om att göra det lilla extra för att göra både kunder och kollegor nöjda. Tidigare liknande erfarenhet är meriterande men vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och engagemang!KravB-körkortSvenska i tal och skriftLåter det intressant? Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att kontakta rekryteringskonsult Sara Stenlund, sara.stenlund@premier.se. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 24 Mars. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!Om PremierPremier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Kontaktperson(er)

Sara Stenlund

sara.stenlund@premier.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Lidköping

Publiceringsdatum

04 March 2019

Sök jobbet

Till toppen