Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Fyrkantens Ventilation söker projektledare

FöretagsinformationFyrkantens Ventilation är ett familjeföretag som bildades 1980 och har sitt säte i Mellby, ca en mil sydväst om Lidköping. Idag är vi ca 65 anställda och har en omsättning på 145 mkr. Fyrkanten arbetar främst i Västsverige och finns idag representerat med kontor och verkstad i Lidköping och Trollhättan. Vi utför projektering, tillverkning, montering och driftsättning/injustering av alla typer av ventilationsanläggningar. Fyrkantens Ventilation har som mål att förbli ett av regionens ledande företag inom luftbehandlingsteknik genom att verka för att varje uppgift som erhålls ska utföras på ett sådant sätt att den blir en god referens för nya kunder. TjänstebeskrivningVill du arbeta i en roll där du har möjlighet att ta ett helhetsansvar i projekt och får vara en del av hela processen? Har du ett sinne för analys och strategi? Då kan du vara vår nästa projektledare.Som projektledare arbetare du i en bred roll där du har mycket kontakt med kunder, partners och medarbetare. Du ansvarar för att leda och styra projekten från tidigt skede till godkänd slutbesiktning med fokus på kalkyl, budget, kravställning samt kundkontakt. Du kommer ansvara för flera projekt samtidigt. KvalifikationerVi söker dig som är strukturerad och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och sätter laget framför jaget. Du kan engagera andra och är trygg i dig själv som ledare. Du är analytisk utan att vara detaljstyrd och tror på andras förmåga att lösa problem. Flexibel, noggrann och effektiv är egenskaper vi värderar högt. För att vara aktuell för tjänsten har du tidigare erfarenhet inom projektledning. Har du dessutom erfarenhet och kunskaper inom installationsteknik och ventilationbranschen är det mycket meriterande. Ekonomiska kunskaper och kunskaper inom entreprenadjuridik är också meriterande. Låter det intressant? Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa Magnus Fagerberg tel 070-7858637. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!Om PremierPremier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Kontaktperson(er)

Magnus Fagerberg

magnus.fagerberg@premier.se

0707-85 86 37

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Trollhättan

Publiceringsdatum

07 March 2019

Sök jobbet

Till toppen