Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Kraftstaden Fastigheter i Trollhättan söker Snickare

FöretagsinformationKraftstaden Fastigheter Trollhättan är ett kommunägt fastighetsbolag som hyr ut, utvecklar och förvaltar fastigheter som stärker Trollhättans konkurrenskraft. Vi erbjuder 400 000 kvm industri-, kontors- och utbildningslokaler samt lokaler för offentlig verksamhet fördelade på kommunens samtliga verksamhetsområden, framförallt inom näringslivssektorn. Du hittar våra lokaler och fastigheter i attraktiva lägen runtom i Trollhättan.TjänstebeskrivningVill du vara delaktig i att få stan att växa då är tjänsten som snickare hos Kraftstaden något för dig.Hos oss utför du ett stort spann av arbetsuppgifter. Uppdragen är varierande och detta innebär både små och större projekt i befintliga fastigheter. Vi är 25 st medarbetare i en underhållsgrupp som består av drifttekniker, byggtekniker, snickare och murare. Kraftstaden förvaltar 400 000 kvm lokalyta i Trollhättans kommun.I arbetet som snickare hos Kraftstaden är kundrelationen en väldigt viktig del, då man jobbar i mycket nära kontakt med våra hyresgäster. Man är en ambassadör för Kraftstaden när man är ute på jobb då man ofta jobbar i anslutning till pågående verksamhet t.ex. skolor, förskolor, näringslivsfastigheter m.m.Kvalifikationer• Du är en person med hög servicekänsla, du är mångsidig/flexibel, ordningsam och energisk. Du är också engagerad och gillar att jobba. • Du trivs när det händer saker, våra lokaler och vår verksamhet är i ständig utveckling.• Du är ansvarstagande, självgående och trivs med kundkontakt och har som mål att avsluta/lösa ärenden med stor noggrannhet. • Det är meriterande om du innehar yrkesbevis samt har några års yrkesmässig erfarenhet.• Du behärskar svenska i tal och skrift• Du innehar körkort B Vad erbjuder vi dig?Vi erbjuder dig ett flexibelt arbete med många olika arbetsuppgifter på olika ställen varje dag, ingen dag är den andra lik.Vi har god stämning i gruppen och du får möjlighet att jobba med erfarna kollegor. Detta är ett väldigt socialt arbete med mycket kontakter med både hyresgäster och entreprenörer.Vi erbjuder bra arbetsmiljö i fina, fräscha lokaler och man utgår alltid från Innovatum varje dag.Låter det intressant? Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen tel 0707-858647 Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2019-03-31 I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson(er)

Anders Kristiansen

anders.kristiansen@premier.se

0707858647

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Trollhättan

Publiceringsdatum

12 March 2019

Sök jobbet

Till toppen