Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Konstruktör

TjänstebeskrivningVill du vara med på en spännande resa i ett företag som växer och utvecklas? Har du tidigare erfarenhet som konstruktör? Har du viljan och drivet, så har vi jobbet för dig!Som konstruktör kommer ditt arbete till stor del vara att ta fram tillverkningsunderlag för diverse plåtkonstruktioner. Du kommer även att utveckla och produktionsanpassa befintligt underlag. Då arbetsprocessen innefattar allt från kundkontakter till tillverkningsunderlag kommer du även behöva ta fram offertunderlag. Du kommer ha konstruktionsansvar och ett nära samarbete med en av våra större kunder. Arbetet utförs mestadels i 3D i Autodesk Inventor. Du kommer att ingå i en grupp av tre konstruktörer och rapportera till VD.KvalifikationerVi söker dig som är positiv, driven och ordningsam samt gillar att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du bör ha en ingenjörsutbildning inom maskinteknik eller relevant arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet från konstruktion i något 3D-program helst Inventor eller Catia V5.FöretagsbeskrivningSkoglunds Mekaniska är specialiserade på konstruktion och tillverkning av produkter i rostfritt stål och aluminium. Vi strävar efter att vara en samarbetspartner som kan bistå med allt från idé till färdig produkt. Vi växer och fick 2018 pris som årets tillväxtbolag i Hjo. Vi omsätter 30 miljoner och är 22 anställda.För mer info, kolla gärna vår hemsida.www.skoglundsmek.seLåter det intressant? Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Stefan Larsson tel 072-5133900.. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!Om PremierPremier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Kontaktperson(er)

Stefan Larsson

stefan.larsson@premier.se

0725-133900

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Skövde

Publiceringsdatum

17 March 2019

Sök jobbet

Till toppen