Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Vi söker löneadministratör

FöretagsinformationPremier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. TjänstebeskrivningVi söker nu en löneadminstratör åt vår växande kund i Vänersborg.Du kommer att ha ansvar för löneadministrationen samt att du även kommer att jobba med pensionshantering.Det ingår också i dina arbetsuppgifter att jobba löpande med statistik, deklarera skatt och arbetsgivaravgifter samt att göra rapporter till ledningen och berörda myndigheter.Du kommer också att vara tillgänlig för övrigt förekommande kontorsuppgifter och att vara behjälplig med HR/personalfrågor.Tjänsten är på 75 procent och du ska kunna starta omgående.KvalifikationerÄr du en självgående, strukturerad och flexibel person som gillar att ha många bollar i luften?Har du goda kunskaper inom löneredovisning och ekonomi?Har du också erfarenhet att att hantera ett stor antal löner med manuell handpåläggning för redovisning av kvitton och andra utlägg?Vår kund lägger stor vikt vid din personlighet, så bra social kompetens och servicekänsla ser vi som en självklarhet att du har.Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta i Visma och officepaketet.Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Malin Andersson. tel 0707-858648 . Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 3/5. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.KravKörkort och tillgång till bil.

Kontaktperson(er)

Malin Andersson

malin.andersson@premier.se

0707858648

Caroline Kleist

caroline.kleist@premier.se

0707-85 86 38

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Vänersborg

Publiceringsdatum

08 April 2019

Sök jobbet

Till toppen