Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Tornum AB i Kvänum söker redovisningsekonom

FöretagsinformationMed lång erfarenhet och ett starkt varumärke har Tornum utvecklats till en globalt ledande leverantör till både spannmålsindustrin och lantbruket. Vi befinner oss i en expansiv fas och står inför en spännande framtid. Vi söker nu en driven redovisningsekonom att stärka upp vår ekonomiavdelning med på huvudkontoret i Kvänum. TjänstebeskrivningDu kommer huvudsakligen att ansvara för bokslut och löpande redovisning för Tornum AB men även ansvara för bokslut och löpande redovisning för något av dotterbolagen. Vidare kommer du göra en del koncernredovisning men också stötta redovisningschefen i vissa uppgifter.Du ingår i ekonomiavdelningen som i dag består av fem personer och du rapporterar till redovisningschefen.KvalifikationerDu har minst 3 års högskoleutbildning inom ekonomi och 2-3 års erfarenhet av redovisning och bokföring. Det är meriterande om du har jobbat med bokslutsarbete och koncernredovisning. Du har mycket goda kunskaper i Office-paketet och då främst i Excel. Det är ett plus om du har erfarenhet inom affärssystemet Pyramid. Du behärskar både svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Som person är du driven och har viljan att lära. Du motiveras av möjligheten att utvecklas och är social och nyfiken. Ditt signum är noggrannhet och du vill leverera kvalitet i allt du gör. Vad kan Tornum AB erbjuda dig?Tornum AB är ett trevligt bolag med öppen atmosfär som har kundfokus som sitt signum. Hos oss arbetar vi mycket över avdelningsgränserna och du får möjligheten att utvecklas i din roll. Vi månar om att du ska kunna kombinera arbete och privatliv i en god balans. Hos oss har vi låg personalomsättning. Ansökan och kontaktpersonI den här rekryteringen samarbetar Tornum AB med rekryteringsföretaget Premier. Du kommer bli anställd hos Tornum AB. Du söker tjänsten genom att registrera ditt CV på vår hemsida, www.premier.se. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Petra Sivefäldt, tfn 0500-27 14 20 eller e-post petra.sivefaldt@premier.se. Sista ansökningsdag är 26 maj. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR ber vi dig att utesluta de fyra sista siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!Om PremierPremier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 7 orter och är idag ca 700 anställda. Premier är en helhetsleverantör inom personaltillsättning där vi erbjuder både rekryterings- och konsultlösningar inom många olika tjänsteområden, t ex teknik, ekonomi, försäljning/marknad, HR, industri, lager/logistik och administration. Vår målsättning är att överträffa våra kunders, kandidaters och medarbetares förväntningar och alltid erbjuda bästa möjliga bemötande.

Kontaktperson(er)

Petra Sivefäldt

petra.sivefaldt@premier.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Vara

Publiceringsdatum

02 May 2019

Sök jobbet

Till toppen