Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Är du snickare som vill till betongindustrin?

FöretagsinformationPremier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. TjänstebeskrivningVår kund Bohus Betong i Dingle söker nu efter en duktig snickare/formsnickare som ska arbeta i deras produktion.Som snickare/formsnickare gör du formar till produktionen som det sedan ska gjutas väggar i. Arbetstiden är måndag-fredag dagtid. Kunden kan erbjuda ett arbete med varierande arbetsuppgifter där du kommer att jobba i en utvecklande miljö.KvalifikationerDu är snickare på gymnasienivå samt har arbetat och har erfarenhet av snickaryrket. Har du jobbat eller har erfarenhet som möbelsnickare sedan innan är detta meriterande.Vi söker efter dig som är utbildad inom bygg/anläggning inriktning snickeri/husbyggnad eller betong. Du ska kunna ritningsläsning, avformning, sätta formar.Som person är du framåt och har lätt för att samarbeta tillsammans med dina kollegor. Vi ser också att du är en noggrann och effektiv medarbetare. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp och har ett intresse av att förbättra avdelningens arbetsmetoder och processer. Meriterande är om du har truck-kort A+B behörighet men inget krav. Är du personen vi söker? Tveka inte att söka redan idag!Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.KravKörkort BBil(meriterande Truckkort A+B)(meriterande traverskort)

Kontaktperson(er)

Magnus Andersson

magnus.andersson@premier.se

0707-858444

Caroline Kleist

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Munkedal

Publiceringsdatum

08 May 2019

Sök jobbet

Till toppen