Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Djurfarmacia söker lagerarbetare

FöretagsinformationPremier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. TjänstebeskrivningTill vår kund Djurfarmacia söker vi nu lagermedarbetare som ska hjälpa till ute på deras lager och plocka ordrar efter kunders behov.Man arbetar i en liten lokal och nära sin kollegor så vikten vid social förmåga är prioriterad.Djurfarmacia är specialiserade på djurläkemedel och som anställd hanterar man dyra och ömtåliga artiklar så vi lägger stor vikt vid att man är försiktig och nogrann. Då kunden är i ett expansionsläge kan ibland tempot vara högt och det gäller att man är stresstålig och hanterar man det på ett bra sätt finns stora möjligheter förutveckling.Tunga lyft kan förekomma.Det råder tystnadsplikt kring kunder vilket måste respekteras.Det kan förekomma djur i lokalerna så är man allergisk är man inte rätt person för detta uppdrag.Välkommen in med din ansökan redan idag!KvalifikationerVana vid varuplockGod social förmågaNogrannhet Postitivt inställdHög arbetsmoral

Kontaktperson(er)

Nathalie Stenman

nathalie.stenman@premier.se

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Timanställning

Tjänstgöringsort

Trollhättan

Publiceringsdatum

12 May 2019

Sök jobbet

Till toppen