Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Maskinoperatör sökes för direkt anställning hos vår kund i Tibro

FöretagsinformationPremier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.TjänstebeskrivningVår kund behöver utöka med ytterligare en medarbetare till sin anläggning i Tibo. Som maskinoperatör kommer du arbeta med industritvätt, plock och ompaketering. Visst lagerarbete kan förekomma. Arbetet är förlagt dagtid, måndag till fredag. Tjänsten ska tillsättas i början av juni.KvalifikationerVi söker dig som har hög arbetsmoral och viljan att utföra ett bra arbete. För att lyckas i tjänsten söker vi dig som är fysiskt stark och inte rädd för att ta i då arbetet innebär en del tunga lyft. Har du tidigare erfarenhet av industriarbete är det mycket meriterande. Då visst lagerarbete kan förekomma är det även meriterande om du har truckkort och erfarenhet av att köra truck. Som person är du en lagspelare som gärna lånar ut en hjälpande hand till dina kollegor. Du har en positiv inställning och bidrar till ett bra arbetsklimat. Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att kontakta Sara Stenlund sara.stenlund@premier.seDin ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson(er)

Sara Stenlund

sara.stenlund@premier.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Skövde

Publiceringsdatum

13 May 2019

Sök jobbet

Till toppen