Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

AH – Automation söker Automationstekniker

FöretagsinformationAH Automation producerar högteknologiska robot samt styrsystem, vi är ett teknikföretag som levererar systemlösningar inom automation och service. Vår bredd gör att vi står stadigt och är en trygg och långsiktig partner för kunder och uppdragsgivare inom industri och marina segment.AH Automation verkar både lokalt och i en global miljö med engagemang och affärsmannaskap för att skapa mervärden till våra kunder och våra ägare. Hållbara perspektiv är viktiga för oss för att värna våra relationer till kunder, medarbetare, leverantörer och inte minst miljön. Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder, t ex Orkla, Leröy, Volvo och SKF.Läs gärna mer på vår hemsida ah-automation.seVi är idag 85 anställda och vi behöver bli fler !TjänstebeskrivningVi söker just nu en Automationstekniker till vår verksamhet i KungshamnSom automationstekniker kommer du bla att samarbeta med våra kunders underhållsavdelningar och ingå i vår grupp med automationstekniker.Tjänsten innebär att vara rådgivande samt tillgodose kundens servicebehov, både akut och förebyggande. Arbetsuppgifterna är i huvudsak felsökning, reparation & underhåll samt löpande förbättringar i våra kunders produktionsanläggningar. Även fastighet och dess infrastruktur så som belysning, värme/ventilation & kylanläggningar igår i avdelningens ansvarsområde därför är erfarenhet inom detta område meriterande. Tjänsten är tillsvidareanställning inom kollektivavtalet för Elektrikerförbundet. Vad kan AH Automation erbjuda dig?Hos oss har du goda chanser till utveckling och möjlighet till vidareutbildning.Vi erbjuder ett självständigt arbete med möjlighet att planera din arbetsdag själv. Här har du chans att få arbeta tillsammans med hängivna kollegor som är professionella, erfarna och som brinner för att ta fram branschens bästa lösningar inom automation.KvalifikationerDu som person har focus på att ge god service till våra kunder, du trivs även i mötet med kund där du bygger kontaktnät samt skapar och bibehåller en god relation. Krav för tjänsten:• Gymnasiekompetens med teknisk inriktning, eller motsvarande arbetslivserfarenhet• Tidigare arbetslivserfarenhet inom el/automation• Stor datorvana• Väldigt god svenska i både tal och skrift• El och automations-kunskaperLåter det intressant? Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen tel 0707-858647. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2019-08-11.Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson(er)

Anders Kristiansen

anders.kristiansen@premier.se

0707858647

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Sotenäs

Publiceringsdatum

04 July 2019

Sök jobbet

Till toppen