Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Servicetekniker till Binar Quicklift Systems i Trollhättan

FöretagsinformationBinar Quicklift Systems med huvudkontor i västsvenska Trollhättan utvecklar och producerar lyftutrustningar, handtag och gripdon som sedan distribueras till världens alla hörn.Att lyfta och hantera laster är för våra kunder ett arbetsmoment som måste flyta smidigt i verksamheten. Med Quick-Lift Systems™ utvecklar och anpassar vi tillsammans med kunden en lyftlösning efter kundens förutsättningar.TjänstebeskrivningBinar Quicklift Systems i Trollhättan söker en engagerad och driven servicetekniker som skall ansvara för att installera och driftsätta lyftutrustning , arbetet sker mestadels på plats hos kund men också i egen verkstad.Du agerar teknisk support över telefon till kunder både i Sverige och utomlands därför är det viktigt med goda kunskaper i svenska och engelska.Uppdrag och resor sker ibland på kort varsel allt för att möta kundens behov därför ställs det krav på flexibilitet och möjlighet att ibland jobba kvällar helger samt nätter.KvalifikationerUtbildning eller yrkesmässig erfarenhet inom mekanik/elektronik.Kunskap om funktion och felsökning på el/elektronikområdet.Ritningsläsning / Elschema.Goda kunskaper i svenska och engelska.Körkort BMeriterande är truckkort med behörighet B samt mobila arbetsplattformar.Vi erbjuder en tjänst där du får möjlighet att utvecklas tillsamman med övriga engagerade medarbetare , vår personal är värdefull och erbjuds förmåner såsom flextid,frukost,friskvård mm. Låter det intressant? Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen tel 0707-858647 Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2019-09-02 I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!Om PremierPremier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Kontaktperson(er)

Anders Kristiansen

anders.kristiansen@premier.se

0707858647

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Trollhättan

Publiceringsdatum

04 August 2019

Sök jobbet

Till toppen