Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Slipare till GKN Aerospace Sweden AB

FöretagsinformationPremier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. TjänstebeskrivningTill vår kund GKN Aerospace Sweden AB söker vi nu en erfaren slip/NC-operatör som ska vara stationerad vid en av deras slipmaskiner.I denna roll kommer du ansvara för att kvalitén är rätt på de produkter som levereras, Att produktionstakten uppehålls och levereras enligt löften, Att kunnakomma med ideèr och bidraga till ständiga förbättringar och arbeta efter kundens säkerhetsföreskrifter.Som person ska du ha en vilja att lära dig nya saker och vara delaktig att bygga ett vinnande lag som gör GKN bättre än sina konkurrenter, Att vara en lagspelare som är kommunikativ och välorganiserad.Flexibilitet är en framgångsfaktor för kund så upplärning kommer även ske i mindre svarvar även om utgångspunkt kommer att vara slip.Arbetstider kommer i huvudsak vara GKN-Skift (3-Skift) men till en början kommer denna tjänst vara ständig natt.KvalifikationerMinst 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifterVerkstadsteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhetKvalite och kundfokusProaktiv, flexibel, lösningsorienterad och kunna jobba självständigt Nogrannhet och yrkeskunnande inom slipning och skärande bearbetning.KravB-KörkortTillgång till egen bil

Kontaktperson(er)

Marianne Johansson

marianne.johansson@premier.se

0707-858412

Nathalie Stenman

nathalie.stenman@premier.se

0707858413

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Trollhättan

Publiceringsdatum

22 August 2019

Sök jobbet

Till toppen