Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Uddevalla Energi söker driven säljare

FöretagsinformationUddevalla energi är ett lokalt energibolag och är helägt av Uddevalla kommun. Vi ser till att alla i Uddevalla har el, värme, pellets, fiber – och vi erbjuder dessutom tjänster för avfall och renhållning. Redan år 1857 byggdes ett gasverk tillsammans med ullspinneriet Kampenhof, som blev grunden för Uddevalla Energi. Uddevalla Energi omsätter cirka 770 miljoner kronor och har 150 anställda.TjänstebeskrivningUddevalla Energi ska rekrytera ytterligare en säljare. Rollen som säljare innebär att du ska marknadsföra tjänster och produkter ur hela Uddevalla Energis produktportfölj med ett fokus på Stadsnätsprodukter. Du blir ansvarig för att driva ett aktivt och proaktivt försäljningsarbete till våra B2B-kunder och kommer att ha ett eget kundansvar för kunder/segment på marknaden.Genom att samverka både internt och externt med partners kommer du driva våra affärer i mål. Din förmåga att få saker gjort med mycket struktur och ansvarstagande är nyckeln till framgång.Vill du vara med på vår resa med att utveckla framtidens digitala och hållbara samhälle där klimat och jordens resurser är i fokus? Då kan vi erbjuda dig en rolig och viktig roll på en härlig arbetsplats där vi möter framtiden med förändringsprocesser i en dynamisk miljö.KvalifikationerVi ser att du är en trygg säljare som har arbetat minst tre år i en B2B säljroll och haft kundansvar med goda försäljningsresultat. Du förstår affären på både lång och kort sikt samt är bekväm i att skapa långsiktiga och hållbara relationer. Kanske har du pluggat Marknad/ Ekonomi eller har du skaffat dig denna kompetens längs din resa.En stor portion ödmjukhet präglar din personlighet och du verkar alltid för kundens och Uddevalla Energis bästa. Du gillar att jobba självständigt med ett stort eget ansvar men är också en teamspelare.Som person är du resultatinriktad, ansvarsfull och strukturerad. Du är initiativrik och har en god förmåga att få med dig teamet i förändring. Har du dessutom mod och intresse att bryta invanda mönster för att uppnå nya höjder tillsammans med övriga i teamet, så kan du vara den vi söker.Vi tror och hoppas att du vill ha kul på jobbet precis som vi, och att du är en person som bidrar till både skratt och trivsel på kontoret.Vi erbjuder ett utmanande och spännande uppdrag med stor möjlighet till utveckling.I denna process samarbetar vi med Premier som är ett auktoriserat bemannings - och rekryteringsföretag. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Malin Andersson på telefon 0707-858548. Vi kommer att arbeta med löpande intervjuer så vänta inte med att skicka din ansökan, dock är sista ansökningsdag är 2019-09-22.KravGymnasieutbildningSäljerfarenhet i ett par årErfarenhet av tekniskt arbete eller ett genuint tekniskt intresseB-körkort

Kontaktperson(er)

Malin Andersson

0707858648

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Uddevalla

Publiceringsdatum

26 August 2019

Sök jobbet

Till toppen