Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Produktionspersonal sökes.

FöretagsinformationPremier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt. TjänstebeskrivningVi söker efter formsnickare, gjutare, blandare samt underhållsmekaniker till att arbeta inom betongproduktion hos en av våra kunder i Essunga kommun. Arbetet inom betongindustrin innebär att gjuta väggar, armera, formsnickra, putsa, blanda mm.Travers och truckkörning är önskvärt att du kan hantera. Arbetstiden är förlagd både på dagtid och skift.KvalifikationerDu som vill arbeta inom betongproduktion skall trivas med ett fysiskt arbete och det är meriterande om du har utbildning inom snickeri och kan ritningsläsning. Du är en person som är snabblärd, har en grundförståelse för att läsa ritningar och är flexibel på din arbetsplats.Vi kommer att titta mycket på personliga egenskaper och vi ser gärna att du är en person som är noga med att passa tider, noggrann i ditt arbete och som fungerar väl i ditt samarbete med andra kollegor och avdelningar inom företaget.Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsplatser sen tidigare.Vi kommer att arbeta löpande med urvalet till denna tjänst så vänta inte med att skicka din ansökan till oss på www.premier.se.KravKörkortBil

Kontaktperson(er)

Johan Hallberg

johan.hallberg@premier.se

070-7858404

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning

Tjänstgöringsort

Vänersborg

Publiceringsdatum

04 September 2019

Sök jobbet

Till toppen