Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

IAC i Färgelanda rekryterar Underhållstekniker

FöretagsinformationInternational Automotive Components Group AB är en av de ledande europeiska leverantörerna av interiöra och exteriöra system samt akustikkomponenter till fordonsindustrin i Europa och globalt. Koncernen har 29 fabriker varav tre finns i Sverige. IAC 's svenska verksamhet finns i Göteborg, Färgelanda och Skara.Vid Färgelandas enhet är man totalt ca 430 anställda som konstruerar, producerar och levererar komponenter i nära samarbete med kunder och leverantörer. Här arbetar man med formsprutning av plastdetaljer, måleri och montering.TjänstebeskrivningUnderhållsavdelningen hos oss på IAC i Färgelanda står inför stora positiva förändringar, vi söker därför efter ansvarskännande underhållstekniker till vår nya organisation.Underhållsavdelningen genomgår en större förändring beträffande förstärkt organisation och parallellt med detta implementerar vi också en ny lönestruktur på avdelningen.Verksamheten kommer att bedrivas på 4skift där varje skift kommer att bestå av 4 tekniker varav en Teamleader.Som underhållstekniker alt Teamleader kommer du tillsammans med dina kolleger att bidraga till en hög teknisk tillgänglighet i vår maskinpark. Hög tillgänglighet uppnås genom ett välplanerat förebyggande underhåll, förbättringsunderhåll och effektivt avhjälpande åtgärder. Underhållsavdelningen ansvarar också för vår fastighet samt vårt underhållsförråd.KvalifikationerGymnasieutbildning samt praktisk erfarenhet av underhållsarbete.Erfarenhet av att arbeta i underhållssystem.Meriterande är kunskaper inom robot-vision system, transportsystem eller lackeringsutrustning.Meriterande är också el kunskaper/el behörighet.Vem är du?Vi söker en lagspelare som förstår värdet av att ge god service. Du gillar problemlösning och är en god kommunikatör. Du har ett stort tekniskt intresse och är som person praktiskt lagd.Vad erbjuder vi dig?Vi erbjuder dig en tjänst med stor bredd och variation där du ges möjlighet till utveckling och utbildning. Du arbetar i en fri roll där du ges möjlighet att tillsammans med dina kolleger planera och lägga upp din arbetsdag. Låter det intressant? Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen tel 0707-858647 Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2019-09-30 I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!Om PremierPremier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är

Kontaktperson(er)

Anders Kristiansen

anders.kristiansen@premier.se

0707858647

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Färgelanda

Publiceringsdatum

05 September 2019

Sök jobbet

Till toppen