Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Centralen i Vänersborg söker en ny Affärsområdeschef.

FöretagsinformationCentralen är ett transport- och maskinföretag för både privatpersoner och företag. Centralen ska vara det naturliga valet som leverantör för nya och gamla kunder i vår region gällande köp av transport- och maskintjänster. ”Vårt arbete ska alltid präglas av att leverera kvalitet- och miljösäkra lösningar som når eller överträffar kundens förväntningar.”TjänstebeskrivningÄr du ledaren som brinner för logistik, utveckling och affärer? -Då är detta tjänsten för dig!!Lastbilscentralen i Tvåstad AB är inne i en expansiv fas där vi söker en Affärsområdeschef för verksamheten Gods & Distribution.Som Affärsområdeschef får du en varierande vardag med allt ifrån de dagliga operativa frågorna till strategiarbetet som tar verksamheten in i framtiden.Du kommer att få möjlighet att driva ditt affärsområde mot utmanande mål tillsammans med övriga funktioner inom Centralen.Du har resultatansvar och är en del av företagets ledningsgrupp. I din roll som Affärsområdeschef leder du arbetet inom försäljning, transportplanering och terminalarbete. I våra nya fina lokaler erbjuder vi en trivsam arbetsmiljö. KvalifikationerVi värdesätter om du har tidigare branschvana samt ledarerfarenhet inom logistik och transport.Du tycker om att se möjligheter som resulterar i nya affärer.Vårda befintliga kunder samt knyta nya kontakter är en naturlig del i ditt arbete.Vi söker en person som tycker om att vinna matchen och gör det på ett sätt som ger positiv energi till alla som är delaktiga.Att leda arbetsgrupper och verksamhet i förändring ser vi som en positiv erfarenhet. Du har god kommunikativ förmåga som gör att du får med dig arbetsgruppen och övriga kollegor på resan.Om du har frågor är du välkommen att kontakta Petra Borg (ekonomichef) på telefon: 0520-47 70 19 eller e-post: petra.borg@centralen.se eller Niklas Blom (chef, verksamhetsutveckling) på telefon: 0520-47 70 22 eller e-post: niklas.blom@centralen.seAnsökan skickas till oss via e-post på: jobbsok@centralen.se. Sista ansökningsdag 2019-10-20.

Kontaktperson(er)

Malin Andersson

0707858648

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Vänersborg

Publiceringsdatum

19 September 2019

Sök jobbet

Till toppen