Meny
Söker du jobb?
Det är du som är stjärnan och Premier är din agent

Som anställd på Premier får du det bästa av två världar. Trygg anställning med avtalsenlig lön och trygga anställningsvillkor, samtidigt som du kan vara spjutspetsen på en rörlig arbetsmarknad.

Premier bemannar hela projekt, stora som små, där det behövs personal. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal med både Unionen och LO. Det innebär att våra anställda har en trygg anställning hos oss. Med oss som din arbetsgivare påverkas din anställningstrygghet inte av att du byter arbetsplats eller att det företag där du jobbar plötsligt behöver dra ner på personal. Du har en garanterad lön även om du inte är ute hos en kund och arbetar. Hos oss är du stjärnan och hela vår existens vilar på att du har det bra. För om man inte mår bra kan man inte förväntas uppfylla de höga kvalitetskrav vi erbjuder företagen som anlitar oss. Vem sa att bara modeller och idrottsstjärnor kan ha nytta av en agentur?

Läs mer

Tillbaka till lediga tjänster

Ekonombyrån HB söker Redovisningsekonom till Falköping

FöretagsinformationEkonombyrån är en redovisningsbyrå som arbetar mot små och medelstora företag.Vår målsättning är att vara en personlig partner till våra kunder för att uppnå en effektiv redovisning och administration.Vi arbetar med ständig utveckling och arbetsform via digitalisering.TjänstebeskrivningVi behöver utöka vårt team och söker en redovisningsekonom till vårt kontor i Falköping. Som redovisningsekonom kommer du arbeta med löpande bokföring, års- och månadsbokslut, deklarationer samt lönehantering. Du kommer att ha en utvecklande och stöttande roll gentemot dina kunder. Då detta är en ny tjänst hos oss har du möjlighet att själv vara med att påverka och utforma din roll.Du utgår från kontoret i Falköping och kundbesök kan förekomma inom Skaraborg.Periodvis kan det förekomma längre arbete på plats ute hos kund.Arbetet utförs på dagtid. KvalifikationerVi söker dig som har ekonomisk utbildning på högskolenivå i grunden eller likvärdig erfarenhet. Vi ser gärna att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter i några år. Då vi arbetar med Fortnox och Monitor är det meriterande om du har kunskap inom det. Att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.Som person är du utåtriktad, social och förtroendeingivande. Du är driven och har en vilja till att lära och utvecklas. Vi är en liten organisation och ställer höga krav på engagemang och flexibilitet. Vidare är du noggrann och har ett sinne för siffror. Du tar ansvar för ditt arbete och kan arbeta mot uppsatta deadlines och mål. Låter det intressant? Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Stefan Larsson tel 072-5133900. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 16 oktober. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!Om PremierPremier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Kontaktperson(er)

Stefan Larsson

stefan.larsson@premier.se

0725-133900

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort

Falköping

Publiceringsdatum

23 September 2019

Sök jobbet

Till toppen